Hem > Okategoriserade > BIG is beautiful !

BIG is beautiful !

Jag var kreativ häromdagen. Gäddfebern rasade och jag tänkte att efter leken är gammelgäddorna sugna, så jag gör en rejält stor gäddfluga ! Sagt och gjort. Jag har en del krokar av större dimension. Den på bilden är c:a 15 cm lång! Med hjälp av en halv orre, en rulle aluminiumfolie, en försvarlig mängd påskdun, en kvarts räv och en par kapsyler av märket Bud ”*Hick!”, så fick jag ihop en smaklig kreation. Jag är helnöjd och ska testa snart, bara jag hittar ett flugspö som orkar med flugan…   =)

/Micke F

Categories: Okategoriserade Taggar:
 1. Mikael Hansson
  28 april 2012 i 15:51 | #1

  Jag hittade en käpp bakom garaget. Jag kan tejpa på lite ringar på den. Men vad fan ska vi ha för rulle?

 2. Daniel Forsell
  02 maj 2012 i 11:45 | #2

  Frontvinchen till en amerikansk jeep?

 1. Inga trackbacks än.