Tobias Lindh, med en stöddig regnbåge från lördagens premiärfiske, 1,5-1,6 minst!

Lördagens fiskepremiär på Lilla Svartsjön blev spännande för en del och ett riktigt bottennapp för andra. Säkert var det väderomslaget som ställde till det med fiskens huggvilja (det är i varje fall en bra anledning till bortförklaring för oss som fick bära fula namnet). Det var åtta grader minus på morgonen med ymnigt snöfall och 15 minus och klar himmel när den sista fiskaren lämnade isen.
Lite roligt var det då många nya ansikten syntes. De mest långväga var ifrån Ockelbo, Ljusne och Sundsvall. Totalt kom det 76 personer till fiskepremiären. Och mycket fisk finns det kvar till kommande helg för er som vill prova. Men då köper ni fiskekort som vanligt i automaten eller helst via nätet.

Läs mera på Viktor Gustavssons blogg

Fiskekort till nästa premiärfiske annandag jul vann:

Stefan Åkesson
Andreas Karlsson
Ingvar Karnestrand
Janne Wikner
Bengt Brodin

Lycka till på Stora Svartsjön!

Micke Färlin Lyckades han också med en fin bit.

Tommy Wallin är finliraren med de tunna linorna, han fick två skapliga och tappade en som körde fast i botten.

Gunnar Granér är äldst i gemet med sina 86 år, han kunde därför smälta att han blev utan fisk :-)