Nu är årets vinterfiske på stora Svartsjön igång. 190 hängivna fiskare spred ut sig över sjön, och redan en kvart efter att startskottet gått, kom den första fiskaren för att lösa nytt kort! Tack vare blidvädret hade all snö försvunnit, och vi hade en fantastisk skridskois på sjön. De som var  förutseende att ha sparken med, kunde lätt ta sig fram mellan hålen. Vi har många långväga gäster som fiskar hos oss. Alltifrån de högteknologiska Sundsvallsgrabbarna som med hjälp av ekolod kan lägga pirken i mun på fisken, till unge Noel som åkte hela vägen från Uppsala med sin pappa. Noel var förresten dagens storfiskare. Några minuter efter 9 drog han upp dagens största röding! ….mycket större än pappas fisk =)
De flesta fick fisk och gick nöjda hem från isen. Mattias Furuskog var en av de lyckliga som fiskade fullt. Hans far däremot bar omkring på en pinne som enligt deras familjetradition tillfaller den som blivit dagens ff…. =)

Vi lottade ut ett presentkort på Team Sportia till någon av de som fiskade under dagen, och den lycklige vinnaren är Jonas Andersson från Järvsö.

Tack alla för en trevlig fiskedag på sjön, och välkomna åter !